Søker selger med energimontørbakgrunn

Vi vil rekruttere deg som har fagbakgrunn som energimontør og gjerne har erfaring fra e-verk, jernbane, produsent eller grossist. Stillingsutlysningen finner du her. Velkommen til å søke!

Bunnsolide høyspentprodukter

EB Elektro er partner ved utbygging og fornying av strømnett med Skandinavia som hovedmarked. Vi utvikler og leverer gode, holdbare høyspentprodukter inkludert transformatorer fra Koncar og et bredt spekter av tilleggsprodukter. Fra oss er kompetanse en sentral del av leveransen.
Høyspentprodukter skandinavisk produksjon

Skandinavisk produksjon

Skandinavisk produksjon. Produsent av høyspente skillebrytere i Skandinavia. Lisensproduksjon i utlandet sikrer fleksibilitet, kvalitet og konkurransedyktige betingelser. Prototyper og skreddersøm.

Høyspent skillebrytere motorstyring

Høyspent

Høyspent. Skillebrytere og motorstyring for sentralnett, regionalnett, distribusjonsnett og jernbane. 12-550 kV. Tåler høye temperaturer og ekstrem kulde. Vedlikeholdsfrie. Testet etter IEC-normer. 

Transformatorer Koncar installasjon service

Transformatorer

Transformatorer. Norsk representant for Koncar D&ST. Salg, installasjon og service for kraft/distribusjon, lastkoblere, omkoblere og spesialtransformatorer. 

Robuste, elegante og praktiske.

Det er ikke kaffetraktere vi leverer. Derimot leverer vi høyspentløsninger for nett og jernbane som skal være robuste og praktiske gjennom mange år, og det enten det er 50 kuldegrader eller langt flere varmegrader. 

 

EB Elektro robuste, elegante og praktiske løsninger

Noen av kundereferansene til EB Elektro

 

logo1 logo logo3 logo4 
logo5 logo6 logo7 logo8