Bunnsolide høyspentprodukter

EB Elektro er partner ved utbygging og fornying av strømnett med Skandinavia som hovedmarked. Vi utvikler og leverer gode, holdbare høyspentprodukter inkludert transformatorer fra Koncar og et bredt spekter av tilleggsprodukter. Fra oss er kompetanse en sentral del av leveransen.

Skandinavisk produksjon

Produsent av høyspente skillebrytere i Skandinavia. Lisensproduksjon i utlandet sikrer fleksibilitet, kvalitet og konkurransedyktige betingelser. Prototyper og skreddersøm.

Høyspent

Skillebrytere og motorstyring for sentralnett, regionalnett, distribusjonsnett og jernbane. 12-550 kV. Tåler høye temperaturer og ekstrem kulde. Vedlikeholdsfrie. Testet etter IEC-normer. 

Transformatorer

Norsk representant for Koncar D&ST. Salg, installasjon og service for kraft/distribusjon, lastkoblere, omkoblere og spesialtransformatorer. 

Robuste, elegante og praktiske.

Det er ikke kaffetraktere vi leverer. Derimot leverer vi høyspentløsninger for nett og jernbane som skal være robuste og praktiske gjennom mange år, og det enten det er 50 kuldegrader eller langt flere varmegrader. 

 

Passer for deg

Som kunde kan du kjøpe direkte eller via grossist. Kundelisten inkluderer regionale energiselskaper, e-verk, industribedrifter og høyspent-entreprenører. Vi bidrar med behovsanalyse/spesifikasjon. 

Kunnskapsbasert

Våre leveranser er kunnskapsbaserte fra anbud/tilbud via produksjon til installasjon og overlevering.

Bredt sortiment

Stort spekter høyspentutstyr til kraftnett og jernbane. Linjemateriell, isolatorer, opphengsutstyr, overspenningsavledere og sikringer. Driftsanordninger for innen- og utendørs skillebrytere.

Dette er noen av våre kunder

 

logo1  logo3 logo4 
logo5 logo6 logo7 logo8